Ülkemizin hazır giyim konusunda en bilinen firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında mağazası bulunan LC Waikiki açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı yapmaktadır. LC Waikiki personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri üzerinden anlık üzerinden yayımlanmaktadır.

LC Waikiki tarafından hazırlanan ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor ve personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki
Açık Pozisyon: 115'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

LC Waikiki kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 115'e yakın personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

SATIŞ DANIŞMANI
Bölge Görsel Düzenleme Sorumlusu
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI(PLANLAMA-ALLOCATION)
NETWORK MÜHENDİSİ
ENGELLİ PERSONEL
TAKIM LİDERİ
DEPO ELEMANI
ELEKTRİK BAKIM ŞEFİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
KUMAŞ TEKNOLOĞU
HABERLEŞME UZMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda LC Waikiki firmasının alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir. Peki adaylar ilgili pozisyonlar içni nasıl başvurularını gerçekleştirebilir. Aşağıda belirtilen linkler vasıtası ile adaylar tüm pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve hangi pozisyonlar için aranan niteliğin ne olduğunu görerek müracaatlarını da buradan gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim