LC Waikiki açık pozisyonlar çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Yeni açılan mağazalar, eski mağazalar, genel müdürlükler ve üretim bölgeleri için personel alımları gerçekleştiren LC Waikiki açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri ve resmi internet sitesinde ki insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurmaktadır.

LC Waikiki interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmuş olduğu açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlar da istihdam edecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

LC Waikiki interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan etmiş olduğu açık pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

44 Beden Kadın Prova Mankeni
Eğitim Teknolojileri Uzmanı
Kalite Güvence Eğitmeni
İnşaat Teknik İşler Direktör Asistanı
Strateji ve Süreç Geliştirme Uzmanı
Personel Uzmanı
Stajyer
Depo Elemanı
Elektrik ve Mekanik Kontrol Mühendisi
Engelli Eğitim İdari Asistanı
Mekanik Teknisyeni
Elektrik Teknisyeni

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 100'e yakın farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek. Müracaat edecek olan adayların aranan niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyenlerin aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/LtxKew
Editör: TE Bilisim