Ülkemizin giyim sektörü konusunda en bilinen firmalar arasında yer almakta olan LC Waikiki Türkiye başta olmak üzere çok sayıda ülkede satış rekorları kırmakta ve yatırımlarına hızla devam ettiği gibi işlemlerin hızlı yapılması, müşteri memnuniyetinin artması için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

LC Waikiki personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna ilan edilmesi ve personel alımı başvuruların incelenmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanmış tüm ilanlar incelendiğinde yurt geneli yüzlerce personel alımının yapıldığı görülüyor, peki pozisyonlar ile personel alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki
Açık Pozisyon: 110'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

LC Waikiki kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 110'a yakın personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

SATIŞ DANIŞMANI
Bölge Görsel Düzenleme Sorumlusu
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
NETWORK MÜHENDİSİ
ENGELLİ PERSONEL
TAKIM LİDERİ
DEPO ELEMANI
ELEKTRİK BAKIM ŞEFİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
KUMAŞ TEKNOLOĞU
HABERLEŞME UZMANI

İlanları cebinize bildirim almak için ve her ilandan haberdar olabilmek için Mobil Uygulalmızı indirebilirsiniz. Mobil uygulamamız tamamen ücretsizdir ve sizlerin ilanlara daha kolay başvuru yapabilmeniz için hazırlanmıştır. Aşağıdaki bağlantılardan bedava indirebilirsiniz.

İŞİN OLSA Ücretsiz Android uygulamasını indirmek için >>> Tıklayınız.

İŞİN OLSA Ücretsiz İOS uygulamasını indirmek için >>> Tıklayınız.

BAŞVURULAR

LC Waikiki'nin personel alımı yapacağı kadroların sadece bir kısmı yukarıda verilmiş olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden başvuruların tamamı gerçekleştirilebilmektedir.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ