Ülkemizin önde gelen giyim firmaları arasında yer almakta olan LC Waikiki büyüme oranını artırdığı gibi bünyelerinde istihdam eden personel sayısını da giderek artırmakatdır. Personel alımları hakkında LC Waikiki resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları sitelerinden de açık kadroları duyurmaktadır.

LC Waikiki yeni yayımladığı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuş olup toplam 80'e yakın farklı kadro bulunmaktadır. Peki LC Waikiki kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alacak

LC Waikiki interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 80'e yakın farklı kadro için personel alımı gerçekleştirdiğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlara personel alınıyor?

SATIŞ DANIŞMANI 
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
ENGELLİ PERSONEL
STAJYER
DEPO ELEMANI
ELEKTRİK TEKNİSYENİ
DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI
EĞİTİM VE GELİŞİM UZMANI
OFİS ASİSTANI (ENGELLİ)
PSİKOLOG
AVUKAT
SOSYAL UYUMLULUK UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere LC Waikiki 80'e yakın kadro için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Müracaat edecek olan adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/kpejuI