Yayımlanan ilanlara göre Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Söz konusu alımlar farklı bölgelerde bulunan kazı başkanlıklarına yapılacak. Bu haberimizde sizlere alım yapılacak kazı başkanlıkları ve başvuru şartları hakında detaylı bilgiler sunuyor olacağız. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

ALIMLAR NEREYE YAPILACAK?

Kültür ve Turizm Bakanlığı farklı 4 Kazı Başkanlığına alım yapılacak Buna göre, NYSA Kazı Başkanlığı 39, Bozukkale Kazı Başkanlığı 11 ve Çorum ortaköy Kazı Başkanlığı 2 olmak üzere toplamda 52 kamu personeli alınacak. Aşağıda ilanlar hakkında detaylı bilgiler bulabilir ve ilanların tam metinlerine ulaşabilirsiniz.

Ortaköy Kazı Başkanlığı:

Ortaköy Kazı Başkanlığı Çorum ilinde bulunmakta ve bünyesindeki eksiklik için 2 kişilik boş kadro ile Vasıflı Vasıfsız işçi alımı yapacak. Bu sebeple adayların En az ilkokul mezunu olmak, Arkeolojik alanlarda öğrenci veta çalışıyor olmak, Ortaköy ilçesinde ikamet ediyor olmak ve güneşin altında çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve adli sicil kaydı bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır. Adaylar başvurularını Ortaköy Kazı evi adresine 02 - 06 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapmaları gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Bozukkale Sualtı Kazı Başkanlığı:

Bozukkale Sualtı Kazı Başkanlığı Muğla Marmaris ilçesine bulunmakta ve bünyesindeki eksikliği karşılamak için 11 kişilik boş kadro ile  3 dalgıç ve 8 beden işçisi aşlacak. Adayların çalışma süresi en az 2 ay olarak belirtilmiş olup adaylardan, Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş, Güneş altında çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmamak, Önceden kazı çalışmalarında çalışmış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve alım yapılacak bögede ikamet edyor olmaları, Deniz ve arazi koşullarına uyum sağlamak, iyi derecede yüzme bilmek ve Arkeoloji veya tarih bölümü mezunu olmaları gereklidir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

NYSA Kazı Başkanlığı:

NYSA kazı başkanlığı aydın sultanhisar ilçesinde bulunmakta ve bünyesine 39 kişilik boş kadro ile bedeb işçisi alacağını belirtti. Adaylar başvurularını en geç 20 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre adaylardan 19 yaşından gün almamış olmak, Sultanhisar ilçesinde ikamet ediyor olmak ve iş deneyimi bulunmak nitelikleri aranacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim