Kamuda ve özel sektör personel alımları yayımlanmaya devam ediyor. Türkiye Petrolleri tarafından yapılacak personel alımı ilanına başvurular başladı. Başvuru şartlarında Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak yeterli olacak. Adayların başvurularda deneyim şartı da bulunuyor. Ayrıca kazanan adayların 7 bin tl brüt maaş ile göreve başlayacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

KPSS puanından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Adayların iyi derece office uygulamalarına kullanabilmek, son 3 yıl içinde yabancı dil şartında YDS ya da KPDS puanlarından en az 70 puan almış olmak gerekiyor. TOEFL puanından ise 84 puan almış olan adayların lisans mezunu olmak. Eğitimini İngilizce dil süren üniversitelerden mezun olmak. Başvuru yapacak olan adaylar iskur üzerinden alımlar yapılacak. Adayların Avukat ruhsatına sahip olması ve 5 yıl deneyimli olması gerekiyor. Ayrıca çalışma şartlarında seyahat engeli bulunmamak, arazi çalışmalarında çalışmaya engel bulunmamak şartları bulunuyor. 

7 BİN TL MAAŞ

Başvuru sonucu kazanan adaylar 7 bin Tl brüt maaş ile göreve başlayacaklar. İlanda belirtilen maaş bilgilerine göre batman ve Adıyaman bölge müdürlüğünde görev yapan adayların 3.085 Tl tazminat ödenecek. Son başvurular 1 Haziran tarihine kadar devam edecek. Adaylar Adıyaman ve batman illerinde görev alacak.

BAŞVURULAR İÇİN;

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Adayların aşağıdaki linki tarayıcından açarak,  iş yeri ünvanına TÜRKİYE PETROLLERİ A.O yazarak arama yapmaları gerekiyor.

Başvuru için: https://goo.gl/P2fb6r

Editör: TE Bilisim