Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılacak olan KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları 21 Haziran 2017 tarihi itibari ile başlayacak ve adaylar 3 Temmuz 2017 tarihine kadar ÖSYM'nin resmi internet sitesinden devam edecek.

Ortaöğretim mezunlarına yönelik 244 kişilik kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Buna göre KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri tüm kadroları ilan edildi. Peki hangi kurum kaç kişilik memur ve personel alımı yapıyor.

TÜM KADROLAR DUYURULDU

Devlet Personel Başkanlığı ve E-Devlet aracılığı ile tercih robotu yayımlandı. İlan edilen tercih robotuna bakıldığında tüm kadroların ilan edildiği görülmektedir. Buna göre lise mezunu olmak üzere toplam 244 kişilik kamu personeli alımı yapılacak. Alımlar KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları kapsamında yapılacaktır. Başvurular ise 21 Haziran 2017 - 3 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları ile toplam 244 kişilik kamu personeli alımı yapılıyor. Peki hangi kadrolara alım yapılıyor. Buna göre şoför, zabıta memuru, memur, itfaiye eri, bekçi, hizmetli, tahsildar, teknisyen, veznedar, veteriner sağlık teknisyeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni vb. gibi pozisyonlar için toplam 244 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Hangi kurumun hangi kadrolar için memur ve personel alımı yaptığını öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

ORTAÖĞRETİM KADROLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ÖNLİSANS MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ