Ülkemizin hazır giyim konusunda en lider markaları arasında yer alan ve satış hacmini giderek artırmakta olan KOTON mağazası yeni yatırımlar yaparak açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 250'ye yakın kadronun yayımlandığı görülmektedir.

KOTON Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapacak ve ilanlar online iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak, KOTON personel alımı ilanı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Koton, Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce, İlan Edilen Pozisyon: 250'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Koton interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 250'ye yakın kadro duyurmuş olup bu kadrolar için personel alımı yapmaktadır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Mağaza Müdürü, Satış Danışmanı, Full Time Satış Danışmanı, Vergi Uygulamaları Sorumlusu, Pazarlama İletişim Uzmanı, Görsel Sunum Uzmanı, Marka Veri Uzmanı, Yazılım Uzmanı (Java Developer), Kasiyer, Yazılım Uzmanı (E-Ticaret), Depo Elemanı, Kozmetik Reyon Sorumlusu, Kumaş AR-GE Uzmanı pozisyonları başta 250'ye yakın kadro yayımlanmıştır.

BAŞVURULAR

KOTON bünyesinde part time ve full time olarak istihdam etmek isteyen personel adaylarının aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip etmesi ve formalar vasıtası ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/iOKHvZ
DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim