KOTON her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. 1988 yılında kurulan ve aktif olarak satışlarına pek çok yerde devam eden KOTON adını marka devi yaptıktan sonra kurmuş olduğu farklı lokasyonlarda ki mağazaları ile satışlar yapmaya devam ediyor. Özellikle alışveriş merkezlerine mağazalar kuran ve buradan ciddi satışlar yapan firma yine küçük şehirlerin merkezi konumlarında anlaşmış olduğu konumlara mağazalar açmakta buralardan da satışlarına devam etmektedir. Yeni açılan mağazalar başta olmak üzere üretim yeri, taşımacılık, depolama ve stok alanları, eski mağazalar için yüzlerce personel alımı yapmaya devam eden KOTON interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı personel alım ilanlarıyla çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılacak

KOTON yayımlamış olduğu personel alım ilanları ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak?

FT Satış Danışmanı
Makam Şoförü
PT Kasiyer
Depo Personeli
Reyon Sorumlusu
MT Planner
Satış Danışmanı
Kozmetik Satış Elemanı
Part Time Satış Elamanı
Bireysel Satış Uzmanı
Full Satış Elemanu

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere KOTON yüzlerce farklı pozisyon için yüzlerce personel alımı yapacak. Sizde hangi pozisyonlar için alımların yapıldığını görmek, detaylı incelemek ve başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/koton-is-ilanlari-c2116-p12254/