1995 yılında kurulan tesislerde üretilen ürünlerin satışları itibari ile başlayan faaliyetlerine son 5 yıldır hız katan Koton müşteri hizmetlerinin artması ve satış potansiyelinin daha da artması için boş pozisyonlara ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Koton personel ilanlarını genel olan interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Koton tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan ilanlara göre 300'e yakın personel alımı yapılıyor. Peki Koton hangi pozisyonlar için alım yapıyor, başvuru şartları ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Koton

İlan Edilen Pozisyon: 300'e Yakın

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Koton tarafından ilan edilmiş olan 300'e yakın pozisyon için personel alımı yapılıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir?

Mağaza Müdürü
Satış Danışmanı
Full Time Satış Danışmanı
Vergi Uygulamaları Sorumlusu
Pazarlama İletişim Uzmanı
Görsel Sunum Uzmanı
Marka Veri Uzmanı
Yazılım Uzmanı (Java Developer)
Kasiyer
Yazılım Uzmanı (E-Ticaret)
Depo Elemanı
Kozmetik Reyon Sorumlusu
Kumaş AR-GE Uzmanı

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere yayımlanan 300'e yakın pozisyon için personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Koton tarafından ilan edilen 300'e yakın pozisyon için personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili pozisyonlar için aranacak olan şartlar hakkında adayların bilgi sahibi olması ve müracaatlarını da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/iOKHvZ
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ