Ülkemizde 1988 yılından beri kesintisiz olarak faaliyet vermekte olan KOTON son yıllarda büyüme oranını ciddi şekilde artırdı ve açmış olduğu mağazalara yeni personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. KOTON firması genel olarak personel alımlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.
İnteraktif iş ilanları siteleri incelendiğinde KOTON giyim firmasının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250'ye yakın personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapıyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

KOTON tarafından ilan edilmiş pozisyonlara bakıldığında 250'ye yakın personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.
Satış Danışmanı
Erkek Prova Mankeni
Mağaza Müdürü
Kasiyer
Part Satış Danışmanı
Görsel Sunum Uzmanı
Kısmi PT Satış Danışmanı
Kozmetik Reyon Görevlisi
Depo Görevlisi
Marka Pazar Uzmanı
Par Time Kasiyer
Kumaş Satınalma Uzmanı
İnsan Kaynakları Analisti
Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere KOTON 250'ye yakın pozisyon için Türkiye geneli personel alımı yapacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

KOTON firmasının alım yapacağı 250 kişilik personel alım ilanına adaylar müracaat etmek için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link aracılığı ile adaylar tüm alımları, pozisyonları ve illeri görebileceği gibi yine başvuru yapmak isteyenler uygun buldukları pozisyonlar için müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/BkdQtO
TÜM DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim