KOTON açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alımlar hakkında KOTON resmi internet sitesinden açık pozisyonlar hakkında bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyurmaktadır. İnteraktif iş ilanları aracılığı ile yeni duyurulan açık pozisyonlara bakıldığında KOTON 150'ye yakın kadro için personel alımı yapacak.

KOTON'un interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında firmanın 150'ye yakın farklı kadro için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

KOTON yayımlamış olduğu 150 kadro için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki KOTON hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

Part Time Satış Danışmanı
Kumaş AR-GE Uzmanı
Mağaza Müdürü - SAMSUN BÖLGE
Denetim Uzmanı (CIA)
Stok Kontrol Uzman Yardımcısı
Mağaza Denetim Uzman Yardımcısı
Kumaş Satınalma Uzmanı
Kasiyer - ERZİNCAN CADDE
Kısmi PT Satış Danışmanı - ARMONİ PARK
KOTON yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 150'ye yakın farklı kadro için personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar hakkında adayların pozisyonlara göre niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki link aracılığı ile gerekli pozisyonlara müracaat yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/btfX7x