KOSGEB 59 Personel Alacak
KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ) yapmış olduğu duyuruya göre personel alımı gerçekleştiriyor. KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ) bünyesinin personel ihtiyacını gidermek Taşra ve Merkez teşkilatlarına toplamda 59 adet KOBİ Uzman Yardımcısı alacaktır.  
KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ) bir çok Hizmet Merkezi Müdürlüğüne alım yapacaktır. Alım yapacağı iller şöyledir; Ağrı, Antalya, Balıkesir, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kırıkkale, Konya, Sivas, Şanlıurf, Van, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Çankırı, Düzce, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İzmir, Kars, Kırklareli, Manisa, Muğla, Nevşehir, Tekirdağ, Yalova ve Ankarada bulunan Hizmet Merkezi Müdürlüklere alım yapılacaktır. 
KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ) ilanına başvurularınızı gerçekleştirebilmek için istenilen şartlara uygun bir aday olmanız ve  2013 veya 2014 yıllarında asgari 70 (yetmiş) puan almış olmanız gerekmektedir. Başvurular, 15 Haziran 2015 tarihinde saat 09:00’dan 26 Haziran 2015 günü saat 17:00’e kadar http://www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda yapacaktır. Adayların doğrulattıkları elektronik posta adreslerine başvuru yaptıklarına dair bir bilgilendirme postası atılacaktır. Ayrıca, Her aday, yalnızca bir pozisyon için başvuru yapabilecektir. Adaylar için başvuru sonrası gerekli her türlü duyuru elektronik ortamda yapılacaktır.Başvurular TC Kimlik Numarası ile yapılacak olup kimlik ve adres bilgileri, Kimlik Paylaşım Sisteminden alınacaktır.
İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız. Ayrıca ilanın tam metninde istenilen şartları inceleyebilir ve her Hizmet Merkezi Müdürlüğüne kaç personel alınacağını inceleyebilirsiniz.