Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Buna göre alım ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı aracılığı ile hazırlanan ilan İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığının alım yaptığı 45 personel alımına adaylar 22 Mart 2017 tarihinden itibaren 31 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını yapabilecek.

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel: 45 Personel
Kamu Kurumu / Daimi Çalışan

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 45 kişilik personel alımı gerçekleştirecek peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Çöpçü - 20 Personel
Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) - 25 Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup alınacak olan 45 personel daimi olarak Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edecektir.

Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığının 45 kişilik personel alım ilanına müracaat edecek olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığının alım ilanına Erzurum İŞKUR şube ve müracaat merkezleri ile adaylar başvuru yapabileceği gibi yine internet üzerinden;

Bahçe Bakım - https://goo.gl/6wja84
Çöpçü - https://goo.gl/43k2LL


Yukarıda verilmiş olan link aracılığı ile de adaylar 31 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlar yapılabilir.
Editör: TE Bilisim