Geçtiğimiz günlerde Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığı ilan ettiği duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 7 kişilik kamu personeli alımı yapacaklarını duyurmuştu. Buna göre Köprübaşı Belediye Başkanlığı lise, önlisans ve lisans mezunu farklı kadrolar için alım yapmaktadır.

Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuş ve adayların tekniker kadroları için 21 Mart diğer kadrolar için ise 7 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını kesin olarak yapması gerektiği belirtilmişti.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Yayımlanan ilan ile Köprübaşı Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 7 kamu personeli alımı yaptığı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor

Lise Mezunu

Elektrik Teknisyeni - 2 Personel

Ebe - 1 Personel

Önlisans Mezunu

Elektrik Teknikeri - 1 Personel

Lisans Mezunu

Veteriner - 1 Personel
İnşaat Mühendisi - 1 Personel
Mimar - 1 Personel

Yukarıda Köprübaşı Belediye Başkanlığının hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapacağı belirtilmiştir.

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

Köprübaşı Belediye Başkanlığı yukarıda ki kadrolara toplam 7 kişilik kamu personeli alımı yapacak. Peki müracaatlar nasıl yapılır. Buna göre adayların teknisyen kadroları için 23 Mart 2017 tarihine kadar ve diğer ilanlar için ise 7 Nisan 2017 tarihine kadar Köprübaşı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Şahsen yapılmayan başvurular Köprübaşı Belediyesi tarafından kabul edilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim