Kolin İnşaat Personel Alımı

Kolin İnşaat personel alımı gerçekleştiriyor. Kolin İnşaat bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve türkiyenin bir çok ilinde personel alıyor. Sizde Kolin İnşaat ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyiniz.

Kolin İnşaat ülkemizin en büyük inşaat şirketleri arasında yer almaktadır. Yurt dışına da açılan Kolin İnşaat, devam eden projelerde ve genel müdürlükte görevlendirilmek üzere yeni takım arkadaşlarına ihtiyaç duymaktadır. Kolin inşaat Personel Alımı ile istihdam sağlayan firmanın sadece inşaat sektöründe değil Çimento, Enerji, Liman ve Tersane, Ticaret ve Endüstri gibi bir çok alanda da şirketi bulunmaktadır. Bu kadar çok sektörde faaliyet gösteren bir şirketin personel alımları da aynı şekilde çok olmaktadır. Biz de site olarak firmanın en çok hangi alanda personel alımı yaptığını sizler için araştırdık.

Bir çok kişinin en merak ettiği soru Kolin inşaat Personel Alımı ile yurt dışında iş imkanına kavuşulabilir mi? Öncelikle şirket dünya çapında çalışan bir şirkettir ve yurt dışı iş ilanları arasında şu anda sadece Azerbaycan’da istihdam edilecek personeller aranmaktadır. Bunun dışında Türkiye’nin büyük illeri başta olmak üzere bir çok ilde açık pozisyonları bulunmaktadır. Firmanın açık iş ilanları şu şekildedir;

-Kalite Kontrol Şefi

-Satış Temsilcisi

-Toprak İşleri Formeni

-Oto Lastik Servis Elemanı

-İşletme Operatörü-Elektrik

Kolin inşaat Personel Alımı ile alım yapılacak pozisyonlar bu şekildedir. Hem mavi yaka hem de beyaz yaka personel alımı yaparak her kesime iş imkanı sağlayan İnşaat Firması sizler içinde bir kariyer basamağı olabilir. İnsan kaynakları birimi tarafından titizlikle değerlendirilen iş başvurularında olumlu karar verilen adaylar, daha sonra da mülakata davet edilir. Mülakatta başarılı olan adayların işe alım süreci başlar. Kolin İnşaat Yurt Dışı İş İlanları da devam etmektedir. Siz de bu ilanlar sayesinde yurt dışında çalışma şansını yakalayabilirsiniz. Bu sayede de hayatınızı daha iyi idame edebileceğiniz iş şansını yakalayabilirsiniz.  

İlana başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/kolin-insaat-turizm-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari-c23707-p15055/

Editör: TE Bilisim