Ev, bahçe, iş yeri, ofis, balkon, dekorasyon, süs eşyaları, çiçek vb. gibi pek çok ürünün üretimi ve satışını gerçekleştiren sayılı firmalar arasında yer alan Koçtaş Yapı Marketleri Türkiye geneli yatırımlarına ara vermeden devam etmektedir.

Koçtaş Yapı Marketleri personel alımı ilanları online iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta ve ilanlara müracaatlar yine aynı kanal üzerinden yapılmaktadır. Buna göre Koçtaş Yapı Marketleri Türkiye geneli en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıyor, peki ilanlar hangi pozisyonlar için yayımlandı ve detaylar nedir.ş

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Koçtaş Yapı Marketleri En Az Mezuniyet: İlköğretim Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda İlan Edilen Pozisyon: 40'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna 40'a yakın çok sayıda pozisyon ilan edildi. Peki hangi pozisyonlar alım yapılacaktır. MAĞAZA SATIŞ UZMANI ENGELLİ PERSONEL SERAMİK SATIŞ UZMANI MÜŞTERİ DANIŞMANLARI SATIŞ MÜŞTERİ DANIŞMANI MAL KABUL MÜŞTERİ DANIŞMANLARI ZİRAAT MÜHENDİSLERİ TİCARİ SATIŞ UZMANLARI TEKNİK EĞİTİM UZMANI gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Koçtaş Yapı Marketleri en az ilköğretim mezunu çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip etmesi ve başvurularını internetten tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/N7pb6V 
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim