Ülkemiz de faaliyetlerini uzun süredir devam eden ve bünyesinde ki şirketler ile Türkiye'ye kaliteli hizmet sağlamaya çalışmakta olan firmalar arasında yer alan Koç Holding açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Koç Holding tarafından hazırlanmış olan Koç'ta kariyer, Koç iş ilanları sayfası aracılığı ile alım yapılan kadrolar duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Koç Holding'in çok sayıda pozisyon için yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir? Hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Koç Holding farklı pozisyonlar için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara Koç Holdig personel alıyor. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Güvenlik Elemanı
Çağrı Merkezi Personeli
Hasta Temsilcisi
Ofis Personeli
Yazılım Uzmanı
Çevre Mühendisi
Kredi Riski Bütçe ve Raporlama Uzmanı
Engelli Personel
Hemşire
Bilet Satış Temsilcisi
Aile Hekimi Uzmanı
Müşteri Satış Danışmanı 
KOBİ Kredi İzleme Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Koç Holding personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvuru işlemleri nasıl gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR

Koç Holding yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvuru işlemi nasıl gerçekleştirilir. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve ilgili pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Uygun pozisyonlar için adaylar aşağıda ki link aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim