Ülkemizin en köklü ve bilinir firmaları arasında yer almakta olan Koç Holding yurt geneli yatırımlarına devam ediyor. Bünyesindeki şirketlerin büyüme oranını artırmak için yeni projeler düzenlemekte olan Koç Holding açık pozisyonları içinde insan kaynakları bölümünden personel alımı gerçekleştirmektedir.

Koç Holding personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. Son ilanlara bakıldığında ülke geneline yüzlerce personel alımı yapılacağı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Koç Holding farklı pozisyonlar için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara Koç Holdig personel alıyor. Yayımlanan ilanlara bakıldığında; Güvenlik Elemanı Çağrı Merkezi Personeli Hasta Temsilcisi Ofis Personeli Yazılım Uzmanı Çevre Mühendisi Kredi Riski Bütçe ve Raporlama Uzmanı Engelli Personel Hemşire Bilet Satış Temsilcisi Aile Hekimi Uzmanı Müşteri Satış Danışmanı  KOBİ Kredi İzleme Uzmanı Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Koç Holding personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvuru işlemleri nasıl gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR

Koç Holding personel alımı ilanına müracaatlar resmi internet sitesindeki insan kaynakları bölümünden yapılmaktadır. İlgili pozisyonlar için başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari 
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim