Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan pek çok markanın sahibi olan Koç Holding bu kuruluşlar ve kendi kuruluşu için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlarını resmi internet sitesinde bulunan Koçkariyer, Koç'ta kariyer sayfası aracılığı ile duyuran Koç Holding başvurularını da bu kanal üzerinden kabul etmektedir.

Koç Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile yayımladığı ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği görüşmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Koç Holding resmi internet sitesi aracılığı ile hangi pozisyonlar için personel alımı yapacaklarını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Dijital Bankacılık Yazılım Geliştirmeci
İş Performans Metrikleri Uzmanı
Asistan
Çağrı Merkezi Temsilcisi
Specialist - Pricing
Üretim Geliştirme Mühendisi
İşyeri Hekimi
Endüstriyel Satışlar Bursa Bölge Sorumlusu
Gövde Teknoloji Uzmanı
Genel Muhasebe Uzmanı
Satış Elemanı-Divan Koçkule Pastane
Teknik Öğretmen
Genel Başvuru - Engelli
Temizlik Hizmetleri Sorumlusu - Divan Bomonti
Muhasebe Uzmanı - Divan Bursa

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Koç Holding bünyelerinde ki kuruluşlar için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Her pozisyon için gerekli nitelikler ilan detayların verilmiş olup adayların bu detayları incelemesi gerekmektedir. Müracaatlar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari
Editör: TE Bilisim