Faaliyetlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları İŞKUR üzerinden kamu personeli alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan ile Kırklareli Lüleburgaz Belediyesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 14 personel alımı yapacağı öğrenilmişti.

Adaylar müracaatlarına İŞKUR üzerinden yapmaya devam ederken başvurular halen sürmektedir. Kırklareli Lüleburgaz Belediyesinin alım ilanına başvuru yapmak isteyenlerin 19 Nisan 2017 tarihine kadar gerekli başvurularını yapması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi
Alınacak Personel Sayısı: 14
Kamu Kurumu / Geçici Personel
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Son Başvuru: 19 Nisan 2017

POZİSYON DETAYLAR


Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi, İŞKUR üzerinden yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 14 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak olan personeller mezarlık alanı bakım temizliği, sera da fidan çiçek üretme, kentte bulunan ağaçların kireçlenmesi vb. gibi işlerde istihdam edecektir.

BAŞVURULAR

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesinin 14 kişilik personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların 19 Nisan 2017 tarihine kadar Kırklareli İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link aracılığı ile gerekli başvurularını yapması gerekmektedir. Toplam 14 personel alacak ve Kırklareli Lüleburgaz Belediyesine alınacak olan personeller geçici süreli istihdam edecektir.

https://goo.gl/Mk8jJ7
TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim