Faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurum ve kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları kurumlar tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna yayımlanan ilan da toplam 3 kişilik personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alkımı yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğü
2 Personel Daimi
1 Personel Geçici
Son Başvuru: 27 Mart 2017
Farklı Pozisyon Sayısı: 3

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Cankurtaran - Geçici
Aşçı - Daimi
Temizlik Görevlisi - Daimi

Yukarıda Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğünü hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup yine pozisyonlar için daimi mi yoksa geçici mi personel alımı yapacağı belirtilmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğünün alım ilanına başvuru yapmajk isteyen adayların Kırklareli İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek gerekli başvurularını yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yine yukarıda ki link aracılığı ile adaylar sorgulama yaparak Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğünün alım ilanına müracaat edebilir.
Editör: TE Bilisim