Ülkemizin en köklü ve bilinir firmaları arasında yer almakta olan Kipa Market yeni yatırımlarına ve şube açılışlarına devam ediyor. Küçük marketler yerine genel olarak oldukça büyük mağaza açılışları yapmata olan Kipa Market ülkemizdeki pek çok alışveriş merkezinde katları komple kiralayarak alışveriş merkezi içerisinde yeni bir alışveriş merkezi büyüklüğünde mağaza açmaktadır.

Açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan Kipa Market interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile boş pozisyonlarını duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Kipa Market, İlan Edilen Pozisyon: 10'a Yakın, Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda, Alım Yapılacak İller: İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kipa yukarıda verilen ilan bilgileri doğrultusunda çok sayıda personel alımı yapacaktır. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Taze Gıda Satış Elemanı (Çok Sayıda İlan), Süpermarket Mağaza Elemanı, Reyon Elemanı/Kasiyer, Mağaza Elemanı, Mağaza Şarküteri Elemanı&Kasiyer pozisyonları için personel alımları yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak ve Kipa Market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek pozisyonlar için oluşturulmuş olan formları kendi bilgilerine göre doldurup başvurularını tammalaması gerekmektedir.

https://goo.gl/Nzr6s2
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim