Türkiye'nin önemli süper market, hiper marketleri arasında yer almakta olan Kipa Market yeni yatırımlarına devam ediyor. Özellikle yeni açılan alışveriş merkezlerinin büyük bir bölümünü kiralayan ve buraya devasa market kurulumu gerçekleştiren Kipa Market çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Kipa Market personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Kipa Marketin boş pozisyonlar dahilinde çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Kipa Market
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 10'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kipa Market Türkiye geneli açık pozisyonları için personel alımları yapmaya devam ediyor. Peki alım yapılacak pozisyonlr hangileridir. Buna göre Kipa Market Taze Gıda Satış Elemanı (Çok Sayıda İlan), Süpermarket Mağaza Elemanı, Reyon Elemanı/Kasiyer, Mağaza Elemanı, Mağaza Şarküteri Elemanı&Kasiyer vb. gibi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Kipa Market personel alımları için başvurularını yapacak adaylar için aşağı bölüme linki sunduk. Bu link aracılığı ile tüm pozisyonları görebilirsiniz. Yönetim Kipa Market'e ait olduğu için anlık olarak pozisyonlar değişebilmekte, alım sayısı azalabilmekte ve artabilmektedir bu yüzden linki düzenli olarak kontrol etmenizi önermekteyiz.

https://goo.gl/Nzr6s2 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim