Türkiye'nin hipermarket zincirleri konusunda lider düzeye olan marketlerden bir tanesi Kipa Hipermarket yurt geneli büyük bütçeli yatırımlarına devam ediyor. Buna göre Kipa Hipermarket genel olarak alışveriş merkezlerine oldukça büyük marketler açarak hipermarket zincir ağını giderek genişletmektedir.

Kipa Hipermarket açık pozisyonları dahilinde kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları da gerçekleştirmektedir. Buna göre Kipa Hipermarket personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden ve interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurmaktadır. Peki ilan detayları nedir hangi pozisyonlara alım yapacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Kipa Market
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 10'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kipa Market Türkiye geneli açık pozisyonları için personel alımları yapmaya devam ediyor. Peki alım yapılacak pozisyonlr hangileridir. Buna göre Kipa Market Taze Gıda Satış Elemanı (Çok Sayıda İlan), Süpermarket Mağaza Elemanı, Reyon Elemanı/Kasiyer, Mağaza Elemanı, Mağaza Şarküteri Elemanı&Kasiyer vb. gibi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Peki Kipa Market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların ne yapması gerekmektedir. Buna göre aşağıda başvuru yapmak isteyen adaylar için müracaat linkini sunduk. İlgili ilanlar anlık olarak kaldırılıp güncellenebilmektedir. Bu sebepten dolayı adayların hızlı bir şekilde müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Nzr6s2 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim