Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve statülerde toplamda 63 kişilik boş pozisyon ile alım yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru tarihlerini unutan adaylar için sizler için birkez daha detaylı bilgi vereceğiz.

İLANIN DETAYLARI:

Karayolları Genel Müdürlüğü ( KGM ) farklı illerde bünyesine toplamda 63 kişi alacak. Buna göre 31 Eski Hükümlü işçi ve 32 Engelli pozisyonunda işçi alımı yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka başvuru koşullarını yerine getirmek zorundadırlar. Buna göre adaylardan aranan şartlar aşağıdaki gibidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumdan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SınavındanLise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, ( Engelli adaylar için EKPP ye girmiş olmak ) ve Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilan için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı ve adaylara başvuru yapabilmeleri için 10 günlük başvuru süresi verilmişti. Ancak başvurularda son güne gelindi ve adaylar başvurularını en geç 06 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre başvurular, Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından alınacaktır. Alım yapılacak illere ve ilanların tam metnilerine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilgili ilan hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim