Kısmi görevde sürekli görevlerde değerlendirilmek, istihdam edilmek üzere; 7 farklı kazı başkanlığı onlarca personel alacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarla birlikte, farklı illerde istihdam edilmek ve çalıştırılmak üzere alımlar yapılacakken, KPSS şartı da koyulmamış olarak görünüyor.

Hangi Kazı Başkanlıkları Alım Yapıyor?

Ayın NYSA Kazı Başkanlığı, İzmir Metropolis Kazı Başkanlığı, İzmir TEOS Antik Kent Kazı Başkanlığı, Muğla Beçin Kazı Başkanlığı, Tekirdağ Heraion Kazı Başkanlığı, Denizli Hierapolis Kazı Başkanlığı ve Gümüşhane Müze Müdürlüğü olarak belirlenen ilanlarda, toplamda 7 farklı Kazı Başkanlığı alım yapacak.

Başvuru Şartları Neler?

Başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun olmak, sürekli işçi alımı için askerliğini tamamlamış olmak, Kamu hak ve hizmetlerinden mahrum olmamak gibi şartlar aranıyor. İlanların kendi içerlerinde de özel şartlar yer almaktadır.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Başvuru yapabilmek için, İŞKUR üzerinden kayıt olmanız ve mevcutta işsiz olmanız gerekmektedir. İnternet üzerinden İŞKUR E-Şube ve İŞKUR bürolarına giderek başvuru yapma şansınız olacaktır. Gerekli evraklar ve son başvuru tarihleri de, ilanlara göre değişiklik göstermektedir.

Editör: TE Bilisim