Uzun zamandır beklenen duyuru yapıldı. Binlerce aday Karayolları Genel Müdürlüğü'nün personel alım duyuruaunu beklemekteydiler. Buna göre ÖSYM tarafından yayımlanan tercih kılavuzuna göre KGM bünyesine 180 kişilik kadro ile alım yapacak.  Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatındaki personel istihdamına ilişkin Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre 180 Sözleşmeli personel alacak.

Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2018/3 kapsamında Tercih Kılavuzu ile alım yapacak. Yayımlanan tercih kılavuzuna göre Lisans mezunu 155 kişi ve Önlisans mezunu 25 kişi olmak üzere 180 kişi alacak. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavına göre tercih işlemlerini yapabilecek.

Adaylar tercihlerini 28 Mart 2018 tarihi ve 03 Nisan 2018 tarihleri arasında yapabilecekler. Buna göre Tercihler ÖSYM'nin resmi internet sayfaından son tercih günü olan 03 Nisan 2018 tarihi saat 23:59 a kara ÖSYM 'ye gönderilecektir. Tercih yapacak adaylar aşağıda sizlere vereceğimiz ve ÖSYM tarafından yayımlanmış olan ekteki bilgiler doğrultusunda İnternet üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak bizzat tercih yapmaları gerekmektedir.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KPSS 2018/3 TERCİH KILAVUZU

Genel Bilgiler

TABLO-1 ÖN LİSANS MEZUNLARI İÇİN ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI

TABLO-2 LİSANS MEZUNLARI İÇİN ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI

Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Mezun Olunan Ön Lisans Programı

Mezun Olunan Lisans Programı

Dilekçe

Editör: TE Bilisim