Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Bu alımlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin düzenlemiş olduğu Kamu Personeli Seçme Sınavının sonuçlanması ile yapılan Merkezi Atama ya da açıktan atama gibi yöntemler ile yapılmaktadır. Yine Karayolları Genel Müdürlüğü yıl içerisinde boş bulduğu pozisyonları doldurabilmek için resmi internet sitesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile sözleşmeli ya da daimi statüsünde istihdam etmek üzere personel alım ilanı yayınlamaktadır. Yeni yayınlanan ilan ile Karayolları Genel Müdürlüğü Bin 280 teknik personel alımı gerçekleştirecek.

Ahmet Arslan Müjdeli Haberi Verdi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı adaylara müjdeli haberi verdi. Yapılan açıklama ile yatırımların her geçen sene artarak devam ettiği belirtilirken bu alanda çalışmaların daha düzenli ve eksiksiz olarak yapılması için personel alımının yapılması gerektiği duyurularak toplam 1.280 kişilik teknik personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Alımlar ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nedir? gibi soruların yanıtları henüz belli değil. Ancak açıklama bu sene içerisinde olduğu için atamalarında bu sene içerisinde olması beklenmektedir. Fakat askeri darbe girişimi ve FETÖ/PDY soruşturmalarının devam ettiğinden dolayı atamaların daha ilerleyen aylarda yapılması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim