Karayolları Genel Müdürlüğü 30 Kasım 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 63 kişilik boş pozisyon ile Personel Alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü 2016 yılı itibari ile personel alımlarına devam ediyor. Alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına göre belirlenecek. Ayrıca alınacak adaylar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Sözlü sınava göre belirlenecektir. Karayolları Genel Müdürlüğü 4 adet İnşaat Mühendisi, 2 adet Matematikçi, 2 adet istatikçi, 30 adet İnşaat Mühendisi, 10 adet Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi, 2 adet Bilgisayar Mühendisi, 1 adet Maden Mühendisi, 1 adet Ziraat Mühendisi, 1 adet Orman Mühendisi, 8 adet Harita Teknikeri, 2 adet Elektrik - Elektronik Teknikeri olmak üzere 63 kişi ile bu pozisyonlara göre alım yapılacak. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki verilmiş olan şartları taşıyan adaylar,
  • 2016 yılında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına göre KPSSP3 puan türünden veya KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olan adaylar,

Ayrıca her kadro için aranan özel şartlarda bulunmaktadır. Alımlar Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa illerinde yapılacak. Başvuruda bulunacak adaylar, 05 Aralık 2016 tarihi ile 12 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvurularınızı gerçekleştirmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim