Kamuya merkezi alımlardan bir tanesi olan Karayolları Genel Müdürlüğü memur alım tercihleri 16 Temmuz tarihi itibari ile tamamlanacak. ÖSYM tarafından alınan tercihler için son saatler yaşanırken, başvurularını tamamlayan adaylar 2018/6 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmekler. İşin olsa ekibi olarak daha önce yapılan KPSS tercihlerini baz alarak, tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını yorumlayacağız.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2018/6 tercihleri sonuçlarını ne zaman açıklayacağı hakkında henüz bir resmi bir duyuru açıklamadı. ÖSYM takviminde sadece başvurularına alınacağı tarihler belirtilmekte. Bilindiği gibi yakın bir zaman önce KPSS 2018/1 merkezi atamaları oldu. Yerleştirme işlemleri 5 Temmuz tarihinde tamamlandı. Sonuçların açıklanması ise 13 Temmuz tarihinde oldu Buna göre ÖSYM 8 gün içinde sonuçları adaylara duyurdu. 

Karayolları Genel Müdürlüğüne 662 personel alımı için tercih sonuçlarının en geç 27 Temmuz tarihine kadar açılanmasını beklenmekteyiz. ÖSYM tercih sonuçlarının açıklanır açıklanmaz ziyaretçilerimize duyuracağız. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek, anında haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim