Belediye başkanlıkları ihtiyaçlara göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları için daimi ve geçici süreli memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye başkanlıkları açık pozisyonları için alımını gerçekleştireceği pozisyonların ilanlarını hazırlamakta ve İŞKUR'a göndererek müracaatları almaktadır.

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan memur ve personel alımı ilanı geçtiğimiz hafta İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu ve halen başvurular devam ediyor. Buna göre Sivas Kangal Belediye Başkanlığı en az okur yazar mezunu 16 kamu personeli alıyor. Peki pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NELERDİR?

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 16 kamu personeli alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre Sivas Kangal Belediye Başkanlığı temizlik beden işçisi pozisyonu için personel alımı gerçekleştirmekte olup adaylar en az asgari ücret maaş alacak ve geçici süreli olarak istihdam edecektir. Özel bir şart aranmamakta olup adayların en az okur yazar ve en fazla lisans mezunu olması gerekiyor. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı en az okur yazar olma şartı ile 16 kamu personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların 22 Ocak 2018 tarihine kadar (https://goo.gl/bqCYdt) linkini kopyalaması tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak linke gitmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim