Devlet Personel Başkanlığı ve e-Devlet üzerinden tercih robotu yayımlandı. İşin Olsa ekibi olarak sizler için tüm kadroları tercih kılavuzu ilan edilmeden duyurduk. Teknisyen kadrosu için adayların yoğun talep göstermesinden dolayı teknisyen alımı için de araştırmalarımız tamamlandı.

Buna göre kamu kurumları KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları ile ortaöğretim mezunu toplam 61 kişilik kadrolu teknisyen alımı yapıyor. Alımlar merkezi yerleştirme atamaları kapsamında yapılacaktır. Peki hangi kurumlar teknisyen alımı yapıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DİYARBAKIR SU KANALİZASYON İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Yukarıda belirtilmiş olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 61 kişilik daimi teknisyen alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Kamu kurumlarının 61 kişilik tekniker alımı ilanına müracaat edecek olan adayların KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması kapsamında 21 Haziran 2017 tarihi ile müracaatlarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile yapması gerekmektedir. Adaylar müracaatları sırasında 15 TL'lik onay ücretini de ödemesi gerekmektedir.

TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ