Geçtiğimiz günlerde İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilan da Dörtdivan Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiye personeli alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine başvuru yapması gerekmektedir.

Alım ilanı Dörtdivan Belediye Başkanlığı tarafından hazırlandı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Alınacak olan personel Dörtdivan Belediye Başkanlığı bünyesinde itfaiye şoförü pozisyonuda istihdam edecektir. Peki kimler başvuru yapabilir ve detaylar nedir?

Alınacak Pozisyon: İtfaiye Şoförü
Alım Yapacak Kurum: Dörtdivan Belediye Başkanlığı
Son Başvuru: 27 Mart 2017

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Dörtdivan Belediye Başkanlığı, İŞKUR aracılığı ile yayımlamış olduğu personel alım ilanı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiye şoför personeli alımı yapacak. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

En az ilköğretim mezunu olmak
SRC2 Belgesi
Psikoteknik Değerlendirme Belgesi
İleri Sürüş teknikleri Sertifikası
Skidcar Güvenli ve Defansil Sürüş Teknikleri Sertifikası
Profesyonel Sürüş Teknikleri Sertifikası
İlkyardım Sertifikası
Zaman ve Stres Yönetimi Sertifikası

NASIL BAŞVURULUR

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Dörtdivan Belediye Başkanlığı tarafından aranmakta olup adayların bu şartlara uyum sağlaması gerekmektedir. Müracaatlar Bolu İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ve internetten yapılmaktadır. Aşağıda ki linkten adaylar başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/51sGZo
Editör: TE Bilisim