Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile adaylar KPSS 2017/1 merkezi atamaları tercihlerinde başvurularını yapmaya devam etmektedir. Buna göre yayımlanan kadrolarda farklı pozisyonlar bulunmaktadır. 

İşin Olsa ekibine hizmetli ve kaloriferci pozisyonları için bilgi almak isteyen adaylar için değerli okuyucularımıza bu içeriği ürettik. Buna göre kamuya daimi olmak üzere toplam 18 hizmetli ve kaloriferci alımı yapılmaktadır. Peki kimler başvuru yapabilir ve alım yapan kurumlar hangileridir?

DETAYLAR

İşin Olsa ekibine hizmetli ve kaloriferci pozisyonları hakkında bilgi almak isteyen adaylar için bu haberimizi hazırladık. Buna göre;

Hizmetli - 13 Personel
Kaloriferci - 5 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan hizmetli ve kaloriferci sınıfları için toplam 18 kişilik personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR

Hizmetli

ZONGULDAK İL ÖZEL İDARESİ
ARDAHAN İL ÖZEL İDARESİ
KARAMAN İL ÖZEL İDARESİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ
KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ

Kaloriferci

YENİŞEHİR (DİYARBAKIR) BELEDİYE BAŞKANLIĞI
AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan kurumlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 13 hizmetli ve 5 kaloriferci alımı yapacaktır. İlanlara yalnız ortaöğretim mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. Başvurular 3 Temmuz 2017 tarihine kadar KPSS 2017/1 merkezi ataması kapsamında yapılacaktır.

https://ais.osym.gov.tr
TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ
MEZUNİYETLERE GÖRE TÜM KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim