Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları için Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlamaktadır. İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir.

Buna göre 5 farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az okur yazar olma şartı ile toplam 9 kamu personeli alımı yapmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve hangi kamu kurumları alım yapıyor.

DETAYLAR

Başvuru Muatabı: İŞKUR
Alınacak Toplam Sayı: 9 Personel
Kurum Sayısı: 5

HANGİ KURUMLAR HANGİ POZİSYONA ALIM YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu aracılığı 5 farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 9 kişilik kamu personeli alımı ilanı yayımladı. Peki hangi kurumlar hangi pozisyonla alım yapacak.

DEMİRTAŞ SULAMA BİRLİĞİ 

Beden İşçisi - 2 Geçici Personel

YENİPAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 

Beden İşçisi - 2 Geçici Personel

DEVELİ OVASI SULAMA BİRLİĞİ 

Beden İşçisi - 1 Geçici Personel

DENİZTEPESİ POMPAJ SULAMA BİRLİĞİ 

Beden İşçisi - 1 Geçici Personel

PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 

Beko Loder (Kazıcı Yükleyici) Operatör - 1 Daimi Personel

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan kurumlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 9 kamu personeli alımı yapmaktadır. İlana başvuru yapacak olan adaylar daimi ilan için Türkiye geneli geçici ilanlar için kurumların bulunduğu bölge İŞKUR şubelerinden başvuru yapabilir. Son başvuru tarihi 10 Temmuz 2017'dir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ