Bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolar ile alım yapmaya devam ediyorlar. 06 Aralık 2017 tarihinde başvuruları geçen kamu kurumlarını sizlere aşağıda bildiriyor olacağız. Buna göre kamu kurumları başvuru şartlarını taşıyan adaylara değerlendirme yaparak kadrosuna alım yapmaktadır.

HANGİ KURUMLARIN BAŞVURU SÜRESİ GEÇİYOR?

Kamuya alım yapan bazı kurumlar ve Valillikler için başvurularda son günlere gelindi. Buna göre, Ankara Valiliği 100 Bekçi Alımı, Kocaeli Valiliği 200, Sahil Güvenlik Komutanlığı 14 Memur ve Sözleşmeli Uzman Erbaş alımı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 9 Personel alımı başvurularında son günlere gelindi. Aşağıda bu kurumlara ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

1223 PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI SONA ERİYOR!

Sahil Güvenlik Komutanlığı: Sahil Güvenlik Komutanlığı kasım ayında iki farklı ilan ile alım yapacağını belirtti. Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS En Az 60 puan ile bünyesine 14 memur alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup, daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözlşmeli Uzman Erbaş pozisyonunda Aşçı, Kurbağa Adam, Şoför, Serdümen Muhafız ve Telsizci kadrolarıda alım yapacak. Başvuru yapacak adaylar en az lise mezunu olmaları zorunludur. Daha fazla bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine farklı kadrolarda toplamda 9 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Sosyal Bilimler Dalında 6 ve Mimarlık dalında 3 Stajyer Kontrolör alımı yapacak. Adaylardan 2017 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları istenecektir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Ankara ve Kocaeli Valiliği : Ankara Valiliği kasım ayında yayımladığı ilana göre bünyesine 1000 kişilik kadro ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapacağını belirtti. Kocaeli Valiliği ise 200 kişilik kadro ile Bekçi alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvurularını en geç 06 Aralık 2017 tarihi Mesai Saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. Daha fazla bilgi için Buraya Tıklayınız.

Burada sizlere paylaştığımız bütün ilanlar için başvurular 06 Aralık 2017 tarihinde sona ermektedir. Adaylar başvurularını ilanın kılavuzlarına göre gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim