Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılacak olan KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması 21 Haziran 2017 tarihinde başlayacak ve atamalar 3 Temmuz 2017 tarihinde sona erecektir. Kamu kurumları çok sayıda farklı pozisyonlar için kamu personeli alacak.

Kamuoyuna ilan edilmiş olan tercih robotlarına bakıldığında itfaiye eri pozisyonu için ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu toplam 211 kişilik itfaiye eri alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar ve belediyeler itfaiye eri alımı yapıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR

Tercih robotları aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında farklı kamu kurumlarının itfaiye eri alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar ve belediyeler itfaiye eri alımı yapıyor. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

CİZRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
AKSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
KARAMANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
KAÇKAR İTFAİYE,MEZBAHANE VE KATI ATIK BİRLİĞİ
ÇATALAĞZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI
OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
BATMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DÜZCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
SULTANHANI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yukarıda belirtilmiş olan belediyeler ve kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 211 kişilik itfaiye eri alımı gerçekleştirmektedir.

Atama tercihleri KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması ile yapılacak olup adayların 21 Haziran 2017 tarihi itibari ile kamuoyuna itfaiye eri alımı için başvurularını ÖSYM AİS aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ