Kamil Koç Seyehat Firması Türkiye'nin her noktasına keyifli, güvenilir ve müşteri memnuniyetine önem verilen seferler düzenlemektedir. Yaz aylarının gelmesi ile filoya yeni katılan otobüslerde seferler yapmaya başladı. Tatil sezonunu kaçırmak istemeyen vatandaşlar Türkiye'nin dört bir yanına gezmeye, dinlemeye ve kafa dağıtmaya gidiyor. Kamil Koç firması tanınır bir marka olduğu için genel olarak sürekli müşterileri tarafından kullanılmakta ve otobüslerde yer dahi kalmamaktadır. Durum böyle olunca Kamil Koç Seyehat Firması sürekli olarak güncel personel alım ilanları vermekte ve eleman alım acil olduğu için hemen başvuruları kapatıp başvuru yapanlardan uygun olanları işe almaktadır.

Kamil Koç Çok Sayıda Personel Alacak

Kamil Koç Seyehat Firması personel alım ilanlarını Yeni Bir İş ve Kariyer gibi interaktif iş ilanları sitesinde yayınladığı gibi kendi resmi internet sitesinde bulunan Açık Pozisyonlar sekmesine de eklemektedir. 

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Kamil Koç Seyehat Firmasında personel olarak çalışmak istiyorsanız aşağıda ki pozisyonlar için başvuru yapabilirsiniz.

Kaptan
İdari Personel
Çağrı Merkezi Personeli
Host, Servis Görevlisi
Bilet Satış Yetkilisi

Yukarıda adı geçen pozisyonların tamamına personel alımları yapılmaktadır. Eğer sizlerde Kamil Koç Seyehat Firmasında çalışmak istiyorsanız mutlaka aşağıda verdiğimiz bağlantıdan başvurunuzu yapınız. Eğer interaktif sitelerden öz geçmiş formu göndermek isterseniz açık pozisyonların detaylarını öğrenemez ve sizinle Kamil Koç firmasının iletişime geçmesini sağlayamazsınız.

http://www.kamilkoc.com.tr/genelbasvuru
Editör: TE Bilisim