Kamil Koç Otobüs Firması yayınladığı bildiri ile pek çok pozisyonda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Tüm Türkiye geneli seyahat firması olarak bilinen Kamil Koç neredeyse her yere sefer düzenlemektedir. Yıllardır bu işin içerisinde olan firmanın memnuniyeti ve yolculara verdiği değeri seven kişiler sürekli olarak Kamil Koçtan otobüs bileti almaktadır. Bünyesine kattığı nitelikli personeller ile her geçen sene büyümeye devam eden firma 2016 yılı içinde personel alımı yapacağını duyurdu.
Hangi Pozisyonlarda Personel Alınacak
Çağrı Merkezi Yetkilisi
Bilet Satış Yetkilisi
Kabin Servis Memuru (Host)
Yolcu İlişkileri Yetkilisi

Kamil Koçtan yapılan açıklama ile yukarıda adı geçen pozisyonların tamamına personel alımı yapılacağı belirtildi. Bilet satışlarında özellikle yaz aylarında %200-500 oranında artışa giden firma Çağrı Merkezi alanında personeller alıp müşteri memnuniyetini daha da artırmak istiyor.

Diğer firmalara oranla Kamil Koç'un müşteri hizmetleri alanında yaptığı çalışmalar daha belirgindir denilebilir.

Kaç Kişi Alınacak

Kamil Koçtan yapılan açıklama ile sadece belirlenen pozisyonlara personel alımı yapılacağı belirtildi. Ancak kaç kişinin alınacağı ve boş kontenjanların nasıl olduğu konusunda her hangi bir açıklama yapılmadı. Fakat şirket resmi internet sitesine konu hakkında yeni detaylar vererek hangi alanda ne kadar boş kontenjan olduğunu belirtecektir.
Yaz aylarında alınan personellerin daimi olarak çalışıp çalışmayacağı konusunda her hangi bir açıklama yok.
İlana başvurular alt kısımdaki bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.kamilkoc.com.tr/kariyer/acikpozisyonlar
 
Editör: TE Bilisim