Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi açık pozisyonlar için personel alımları yapmaya devam ediyor. Yaz aylarına yaklaşılması ile Kamil Koç otobüs firması sefer sayısını artırmış durumda. Sefer sayılarının artması ile personel alımları da yapmakta olan Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını duyurmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan ettiği açık pozisyonlar için personel alım yapacak. Peki Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alım Yapacak

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan ettiği açık pozisyonlar için personel alacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapacak.

Turizm Bilet Satış Yetkilisi - Tur Operatörü
Saha Teknikeri
Çağrı Merkezi Yetkilisi ( Engelli)
Avukat Katibi
Budget Reporting Specialist
İç Denetim Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Tüm pozisyonlar için ilan detaylarında başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler belirtilmiş olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip edebilir.

https://goo.gl/RMoK7s
Editör: TE Bilisim