Ülkemizin dört bir yanına seferler düzenleyen ve en tanınır ulaşım firmaları arasında yer almakta olan Kamil Koç yaz aylarının gelmesi ve müşterilerin artması ile sefer sayısını ciddi şekilde artırdı. Açık pozisyonları için gelen müracaatlara göre Kamil Koç personel alımları gerçekleştirmektedir.

Kamil Koç personel alımına başvurular en az ilköğretim mezunu düzeyinde yapılmakta olup adayların farklı pozisyonlar için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki Kamil Koç personel alımı detayları nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Kamil Koç, Farklı Pozisyon Sayısı: 7, Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Kamil Koç 7 farlı pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Çağrı Merkezi Yetkilisi, Diğer İdari Pozisyonlar, Kaptan (Şoför), Gizli Yolcu, Yolcu İlişkileri Yetkilisi, Host pozisyonları için Kamil Koç ulaşım firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Kamil Koç yukarıda belirtilen 7 farklı pozisyon için en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvurular insan kaynakları bölümü aracılığı ile kabul edilmektedir. Adayların Kamil Koç personel alımına müracaatlar için aşağıdaki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

https://www.kamilkoc.com.tr/ik-basvuru

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLiRSİNİZ

Editör: TE Bilisim