Türkiye'nin kahve servisi adına atılmış büyük adımlarından bir tanesi. 2004 yılında İstanbul'da kendisini tanıtmış ve bugün Türkiye'nin pek çok ilinde halen aktif olarak hizmet vermektedir. İlk şubesini Eminönü'nde açan Kahve Dünyası geleneksel kahve tatlarını müşterilerle buluşturmaya başlamış. Sermayesi Tamamıyla Türk olan Kahve Dünyasının çıkış yapmasındaki amacı Türk kahve kültürünün hak ettiği noktalara taşımaktır. Şu anda ülkede 50'den fazla şubesi ile hizmet vermektedir. Gelen misafirlerine çağdaş kahve tatlarını el yapımı muhteşem çikolatalar eşliğinde sunmakta ve hoş, keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlamaktadır.

Kahve Dünyası personel alımı bu yıl da hızla devam etmektedir. Tek sermayeleri insan olan sektör, müşterilerinin memnuniyetini arttırmak için ve daha çok kitlelere bu lezzeti tattırmak için ekibi genişletmeyi hedefliyor. Bunun için de yeni alacağı personellerle ekibine güç katmak ve genişletmek istiyor. Bunun için pek çok ilde şubelere personel alımı yapacaktır. Almayı düşündüğü pozisyonlar ise, Servis Personeli & Barista, Satış Personeli, Depo Elemanı, Kasiyer, Elektrik Teknisyeni, Mağaza Sorumlusu, Mutfak Personeli, Çikolata Satış Personeli ve Müşteri İlişkileri Sorumlusu şeklindedir. Bu alanlarda görev almak isterseniz hemen hiç vakit kaybetmeden gerekli sitelerden formları doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Kahve Dünyası personel alımı yapacağı pozisyonlardaki illeri de ilanlarına ekledi. Bu iller İstanbul( Avrupa - Anadolu ), Kocaeli, Diyarbakır şeklindedir. Eğer ki bu illerde ikamet ediyorsanız ve siz de Kahve Dünyası ailesine katılmayı düşünüyorsanız hiç durmayın. 

Kahve Dünyası bugün hakikaten her şehirde bulunmaktadır. Ve sadece bulunması değil müşteri ihtiyacını en iyi şekilde de karşılayan bir sektördür. İnsanların aradığı keyif ve huzuru kahve ve çikolata ile sağlayan müessese bugün olduğu gibi yarın da insanların uğrak yerleri arasında hiç kaybolmayacaktır.