Ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan ve öğretmenler ile kamu personellerinin konaklaması için açılmış öğretmen evleri bilindiği üzere açık pozisyonları için Türkiye İş Kurumu vasıtası ile geçici ya da daimi süreli kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir.

Öğretmen evi alımı ilanları İŞKUR üzerinden devam ederken Prof. Dr. Göksun Mehmet Sağlam Öğretmen Evi (Kahramanmaraş Öğretmenevi) tarafından yeni bir ilan hazırlandı ve kamuoyuna duyuruldu. Buna göre yayımlanan ilanda Prof. Dr. Göksun Mehmet Sağlam Öğretmen Evi (Kahramanmaraş Öğretmenevi) 32 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlana ilişkin detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Prof. Dr. Göksun Mehmet Sağlam Öğretmen Evi (Kahramanmaraş Öğretmenevi) 32 kamu personeli alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Buna göre alımlar farklı pozisyonlar için yapılacak olup adaylar geçici süreli olarak istihdam edecektir. Bu sebepten dolayı adaylar başvurularını sadece Kahramanmaraş İŞKUR ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden yapabilmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Prof. Dr. Göksun Mehmet Sağlam Öğretmen Evi (Kahramanmaraş Öğretmenevi) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici süreli 32 kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak? Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) - 1 kişi, Bulaşıkçı (Stevard) - 3 kişi, Aşçı Yardımcısı - 2 kişi, Şoför-Yük Taşıma - 3 kişi, Garson (Servis Elemanı) - 19 kişi, Aşçı - 1 kişi, Ambar/Depo Görevlisi - 1 kişi, Beden İşçisi (Genel) - 2 kişi olmak üzere toplam 32 kişilik kamu personeli alınacaktır. Adayların başvurular için İŞKUR Kahramanmaraş'a giderek başvurularını 26 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim