Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu ilana göre, İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan boş kadrolarına personel almak için ilana çıktı. Buna göre İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesine, Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsili/ Gün başına kadrosunda 1 kişilik boşluk ile sözleşmeli olarak Sanatsal Yardımcı Elemanı alımı yapacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuruları geçerli sayılacak ve sınava çağırılacaklardır.

Söz konusu olan sınav 24 Nisan2018 tarihinde saat 10:30'da İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Elhamra Opera Sahnesi Binası Milli Kütüphane Caddesi, No:37-39 –Konak/İZMİR adresinde yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İzmir Devlet Opera ve Balesi alımını yapacağı Sanatsal yardımcı elemanı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A fıkrasında bulunan 1,2,3,4,5,6, 7 ve 8. maddelerindeki nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adayların bu yönde Yüksekokul mezunu olması, Tercih sebebi ile İngilizce bilmesi, Bilgisayar programlarından yeterli düzeyde kullanabilmesi ve yanı sıra Video Mapping tercihtir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile başlayabilir ve en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Diploma ve fotokopisi, 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Özgeçmiş ve Adli sicil kayfı ile İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, İsmet Kaptan Mah. 1364 sok.No:5 Basmane –Konak/İZMİR adresine şahsen veya posta yolu ile başvuru yapması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.