Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve her gün binlerce uçuş seferinin düzenlendiği İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı boş bulunan pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafın dan tespit edilen boş kadrolar için personel alım ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Kat Sorumlusu
Havacılık Portföy Yönetim Uzmanı
Muhasebe Uzmanı
Misafir Karşılama Görevlisi
Muhasebe Memuru
Teknisyen
Engelli Personel
Garson

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 10'a yakın kadro için personel alımı yapılacak. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir ve başvurular nasıl yapılır.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Yukarıda ki pozisyonlar için İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı personel alımı yapıyor. Peki nasıl müracaat edilir. Aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar uygun pozisyonları bulabilir ve uyuştuğu nitelikler için müracaatlarını yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/WY0bxe