Ülkemizin en önemli havalimanları arasında yer almakta olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında her gün çok sayıda sefer düzenlenmekte buradan on binlerce yolu iç hatlar ve dış hatlara seyahat etmektedir. Çok sayıda kişinin istihdam etmekte olduğu İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için sıklıkla personel alımları yapılamaya devam ediyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından hazırlanmakta olan ilanla başvuruların alınması için kariyer sitelerine gönderilmekte olup yeni gönderilen ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR ve ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında güç sistemleri teknisyen, misafir karşılama elemanı, BHS havacılık teknisyeni, mekanik teknisyen, kafe servis elemanı, kat görevlisi, resepsiyon görevlisi, terminal buluntu eşya memuru, köprü operatörü, elektrik elektronik teknisyeni pozisyonlarına personel alınacak. Adayların asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, teleffuzu düzgün olmak, gerekli mesleki bilgiye sahip olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/buvwXb linkini kopyalaması ve yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar tüm nitelikleri pozisyonları görebilir ve başvurularını da uygun olduğunu düşündüğü pozisyonlar dahilinde gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim