İstanbul Kalkınma Ajansı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini tamamlamak amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Adaylar başvuru şartlarına uygun olmaları dahilinde sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Sözlü sınav 22 Mayıs ile 25 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak. İstanbul Kalkınma Ajansı 1 (Bir) "İç Denetçi", 1 (Bir) "Hukuk Müşaviri" 4 (dört) "Uzman" ve 4 (dört) "Destek Personeli olmak üzere toplamda 10 personel alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

İstanbul Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliği için adaylardan, öncü olma hedefine hizmet etmek isteyen, dinamik çalışabilen, yaratıcı ve analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendiliğinden iş yapabilme becerisine sahip, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına kolay uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, Her ne sebeple olursa olsun bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli olmayan adaylar ve Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar alınacak. 

BAŞVURULAR: 

Başvuruda bulunacak olan adaylar en 05 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlamak sureti ile en geç 12 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru gününe kadar saat 18:00 a kadar İstanbul Kalkınma Ajansı Havalimanı Kavşağı, EGS Business Park Blokları, B2 Blok K:16 Yeşilköy - Bakırköy / İSTANBUL" adresine teslim etmeleri veya son başvuru tarihine kadar Ajans'a ulaşmak kaydıyla elden veya posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.  İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim