Ülkemizin en önemli telekom kurumları arasında yer alan sabit hat, mobil hat ve internet konusunda çözümler üretmekte, projeler gerçekleştirmekte olan Türk Telekom açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımları gerçekleştirmekte olup İŞKUR üzerinden yeni iş ilanları yayımladı.

İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımız için Türk Telekom tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanları birleştirdik. Buna göre Türk Telekom iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

ALINAN POZİSYONLAR NEDİR?

Türk Telekom iş ilanları için personel alımı yaptığını duyurdu. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Elektrik Teknikeri, Müşteri Temsilcisi, Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri, Elektronik Haberleşme (Telekomünikasyon) teknikeri(Elektronik Haberleşme(Telekomünikasyon) Teknikeri) ve Elektrik Teknolojisi Teknikeri kadroları için iş ilanları yaymlanmıştır. Adayların ilanlara 20 gün içerisinde başvuru yapması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türk Telekom yukarıda yer alan iş ilanları için personel alımı yapacaktır. Tüm pozisyonlar için toplam 26 personel alımı yapılacaktır. Adayların meslekleri hakkında alanlarından mezun olmak, bilgi sahibi olmak, askerliğini yapmış olmak, B ehliyet sahibi olmak gibi şartlar bulunmaktadır. Adaylar başvurularını yapmak için tarayıcılarının url bölümüne https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini yapıştırması ve iş yeri ünvanına büyük harfler ile TÜRK TELEKOM yazarak mavi renkli arama butonuna basması gerekmektedir. Bu adımlarına ardından adaylar iş ilanlarını bulabilir ve başvurularını yapabilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim