Birbirinden farklı kurumlar tarafından yayımlan personel alım ilanları birçok kişiye ekmek kapısı olacak gibi gözüküyor. Farklı kurumlar ve farklı pozisyonlar ile birlikte yapılacak olan personel alım ilanlarıyla kurumlar tarafından belirlenen kontenjanlar doldularak özel sektör içeriisnde birçok kişye çalışma imkanı sağlanacaktır. Yapılacak personel alımlarının kadrolu bir şekilde yapılacağından çalışacak personeller uzun süreli bir işe sahip olacaklarını açıkladı.

BAŞVURU YAPILACAK OLAN KADRO DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanlarının yapılacağı açık pozisyonlar şu şekilde açıklandı; " Büro Memuru olarak görev yapacak kişiler için açılan pozisyonlar; Büro Memuru (759), Büro Memuru İdari İşler (29) alımıı yapılacağı, Güvenlik Görevlisi için yapılacak olan alımlarda ise; Güvenlik Görevlisi (1507), Silahlı Güvenlik Görevlisi (105), Silahsız Güvenlik Görevlisi (35) personel alınacağı, Şoförler için açıklanan personel alım ilanları içinde; Makam Şoförü (8), Kamyon Şoförü (161), Minübüs Şoförü (3), Otobüs Şoförü (3), Servis Şoförü (12), Yük Şoförü (790), Yolcu Şoförü (399), Taksi Şoförü (2), Tır Şoförü (188), Çekici (1), Traktör (6) açık pozisyonlarına personel alımlarının yapılacğaı açıklandı. Yapıalcak olan bu personel alım ilanlarıyla birlikte toplamda 3043 personel alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden birbirinden farklı pozisyonlarda yayımlanan bu personel ilanlarına başvuru yapabilecek adaylar kurumların belirlediği hem özel hem de genel şartlara uymak zorunda olmaktadır. Kurumlar tarafında belirlenen özel şartlar ilanların başvuru yerleride yazarken genel şartlar ise şu şekilde açıklanmıştır; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması, takım çalışmasına elverişli, istenilen eğitim şartlarını tamamlamış olmak, güvenlik soruşturmasının olumlu puan almak, adli sicil belgesinin bulunmaması,  gerektiği zaman vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, çalışcak olan yerlerde ikamet ediyor olmak ve bazı istenilen belgeleri temin edebiliyor olmak" adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır.

BAŞVURULAR NASIL GERÇEKLEŞİR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ve sizlere taşıdığımız personel ilanlarının hepsinin başvuru süreçleri devam etmekte olup, başvurular İŞKUR sistemi üzerinden giriş yapılarak, kendi bilgileriniz ile arama çubuğuna yazdığını personel ilanına başvuru yapabilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim